Young Leaders Program, het paard als leermeester!

Op zaterdag 3 maart starten wij met het KNHS Young Leaders Program o.l.v. de door NOC NSF opgeleide YLP coaches Edith, Renate & Jolien. Op zaterdag 21 april vieren wij de uitreiking van de eerste badge d.m.v. een presentatie aan de ouders en overige belangstellenden.Young Leaders Program manege Hippisch Centrum Groesbeek Nijmegen

Het Young Leaders Program is een gestructureerd jeugdprogramma, voor iedereen tussen de 8 en 21 jaar, dat leiderschapsvaardigheden ontwikkelt door de omgang met paarden, met een afwisselend takenpakket, met oplopende verantwoordelijkheden onder begeleiding van door NOC NSF opgeleide YLP coaches.

Het is bewezen dat de omgang met paarden het karakter ontwikkelt. Jonge ruiters zijn doortastend, gestructureerd en staan gebalanceerd in het leven. Ze ontwikkelen zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Ze zijn flexibel, weerbaar en kunnen tegenslagen goed verwerken.

Nog geen Young Leader bij Hippisch Centrum Groesbeek? Op zaterdag 5 mei starten wij met de nieuwe badge. Opgeven van via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over het Young Leaders Program klik hier.