Joehoe!! Wederom kunnen wij een topper toevoegen aan ons instructie team.

Lizette is geslaagd voor de theorie (met een 9.7!!!), praktische paardenkennis, het dressuur rijden en het lesgeven. De ervaren examinator was zeer onder de indruk van haar manier van lesgeven én de termen en aanwijzingen die zij gaf. Meteen vroeg hij aan haar van wie zij dat geleerd had. Een comliment voor onze opleider!!!

Vanwege de hechte band tussen Ipswich Town HCG en Lizette hadden wij ervoor gekozen om met hem te springen. Helaas was Ippie iets te veel onder indruk van de hoogte in combinatie met de glimmende balken. Om de allround opleiding tot aspirant instructeur te complementeren zal zij het onderdeel springen de volgende keer overdoen.

Voor het onderdeel lesgeven hadden wij onze lespony Mieke meegenomen met als ruiter onze Hieke. Ook Mieke genoot ontzettend van dit voor haar onverwachte uitje naar de prachtige accomodatie van de KNHS op het Nationaal Hippisch Centrum. De andere (vreemde) combinatie aan wie Lizette les gaf, complimenteerde haar na afloop nog voor de fijne les. Zij merkte meteen dat haar paard beter ging lopen door de goede aanwijzingen.

Lespony Mieke Nationaal Hippisch Centrum Groesbeek KNHS

Op de foto: Hieke (links) op Mieke en Lizette (rechts)