Buitenritten Nijmegen Groesbeek Mook MaldenNaast de groepslessen in de binnen- en buitenbaan maken wij met onze vaste lesklanten ook regelmatig buitenritten.

Onze stal ligt op stapafstand van het ruitervriendelijke Reichswald en aan diverse landelijke paden die aansluiten op de St. Jansberg, de Mookerheide, de But en de bossen van het Rijk van Nijmegen.

Tevens hebben wij het certificaat 'Gastheer van het landschap - Rijk van Nijmegen'.

Kortom genoeg mogelijkheden om te genieten van een paar uur durende ontspannende buitenrit. Een heerlijke afwisseling voor ruiter en paard!

Als je geen lesklant bij ons bent kun je alleen in de maanden mei t/m augustus deelnemen aan onze privébuitenritten. Het is dan wel verplicht om eerst eenmalig een privé- of duoles te volgen. De instructeur beoordeelt na deze les of jouw niveau voldoende is om deel te nemen aan de buitenrit.

Minimale vereiste zijn controle over het tempo in stap, draf en galop. Richtlijn is F6, CBR2, of B dressuur niveau. De privéles en de buitenrit zijn altijd op afzondelijke dagen.

Tijdens de privébuitenritten ga je alleen, of in een klein groepje, mee onder begeleiding van een van onze instructeurs. Tijd en datum altijd in onderling overleg.

Buitenritten Nijmegen Groesbeek Mook Malden

 

Het is bij ons niet mogelijk om zonder onze begeiding een buitenrit te maken.

 

Buitenrit Reichswald