Henri Thijssen
Henri heeft de dagelijkse leiding over de stal en verzorgt het stalmanagement. Hij is het aanspreekpunt voor de opfok, het pension en de handel. Tevens begeleidt Henri het vrijspringen van de (jonge) keuringspaarden. Op de keuringen brengt Henri onze eigen fokproducten voor.

Daarnaast verzorgt Henri het graslandbeheer en de voederwinning. Henri is in het verleden zelf actief geweest als ruiter in zowel de dressuur- als de springsport. Door zijn jarenlange ervaring in de hippische branche kan Henri u op allerlei gebied adviseren.


Jolien van Ballegooijen
Jolien is het aanspreekpunt voor de manegetak. Zij verzorgt de groeps- en privélessen. Op enthousiaste wijze begeleidt zij ruiters van het begin (jong paard of onervaren ruiter) tot het hogere werk. Zij is verantwoordelijk voor de training van de paarden en zorgt ervoor dat de manege paarden op niveau blijven. Ook zorgt zij ervoor dat de paarden er netjes getoiletteerd bij staan.

Tevens verzorgt Jolien de boekhouding en administratie van ons bedrijf.

Dennis Thijssen
Dennis is het zoontje van Henri & Jolien. Na schooltijd is hij regelmatig op de manege te vinden. Het bouwen op de bouwplaats en samen met Henri op de tractor zijn zijn favoriete bezigheden. Regelmatig rijdt hij ook op zijn favoriete pony's Smokey en River. Zijn grootste passie ligt tot nu toe bij het voorbrengen, het liefst met River!

 

De Activiteitencommissie

De activiteitencommissie bestaat uit een groep van vier fanatieke ruiters (Pleun, Renske, Tirza  & Renate) die veel afwisselende activiteiten bedenken en organiseren in overleg met Jolien op Hippisch Centrum Groesbeek. De verschillende interesses van de meiden zorgen voor veel originele ideeën!

 

Manege Nijmegen Groesbeek Mook Malden