Young Leaders Program, het paard als leermeester!

Na de FNRS Wedstrijd op zondag 28 januari geeft de KNHS om 14.00 u een informatie middag op Hippisch Centrum Groesbeek over het Young Leaders Program.Young Leaders Program manege Hippisch Centrum Groesbeek Nijmegen

Het Young Leaders Program is een gestructureerd jeugdprogramma, voor iedereen tussen de 8 en 21 jaar, dat leiderschapsvaardigheden ontwikkelt door de omgang met paarden, met een afwisselend takenpakket, met oplopende verantwoordelijkheden onder begeleiding van door NOC NSF opgeleide YLP coaches. De afgelopen maanden hebben Jolien, Edith & Renate deelgenomen aan de KNHS coachopleiding verzorgd door NOC NSF.

Het is bewezen dat de omgang met paarden het karakter ontwikkelt. Jonge ruiters zijn doortastend, gestructureerd en staan gebalanceerd in het leven. Ze ontwikkelen zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Ze zijn flexibel, weerbaar en kunnen tegenslagen goed verwerken.

In maart starten wij met de eerste groep deelnemers.

Deze informatie middag is speciaal bedoeld voor alle kinderen en hun ouders/verzorgers. Opgeven voor de middag kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over het Young Leaders Program klik hier.