Uitrijmogelijkheden

Buitenrijden Nijmegen Groesbeek Mook Malden LentOnze stal ligt op stapafstand van het ruitervriendelijke Reichswald, aan de route van ‘Grenzeloos rijden’ en aan diverse landelijke paden die ook aansluiten op de St. Jansberg, de Mookerheide, de But en de bossen van het Rijk van Nijmegen.

Ideaal om een training af te sluiten met een rondje over de paden, heerlijk met je paard door de Groesbeek stappen of jouw dagelijkse training te verplaatsen naar het bos. Heerlijk voor paard en ruiter!


Manege Nijmegen Groesbeek Mook Malden LentStallen

Het authentieke karakter, ook na de complete dakrenovatie een aantal jaar geleden, van ons bedrijf is vooral goed terug te zien in onze pensiongang. De mooie houten spanten in combinatie met de geïsoleerde dakplaten en de lichtstraat in de hoge ventilatienok (veel volume, ventilatie, frisse lucht en natuurlijk licht) zorgen voor een optimaal stalklimaat.

Alle paarden kunnen vanuit hun box vrij de gang inkijken en contact met elkaar maken. Tevens zijn alle boxen voorzien van automatische drinkbakken.


Weidegang

De pensionpaarden kunnen in het zomerseizoen dagelijks naar buiten in de veilig afgezette weilanden.  De paarden staan in groepjes of alleen, dit altijd in overleg met de eigenaar. In het winterseizoen kunnen de paarden daglijks naar buiten in de ruime paddocks.

 

Buitenbaan

Buitenbaan2Onze buitenbaan (20 m x 60 m) is voorzien van een professionele eb- en vloedbodem. Naast het voordeel dat deze bodem het hele jaar optimaal te berijden is, is deze bodem ook zeer draagkrachtig en stabiel. Door de speciale verlichting kan er ook ’s avonds in getraind worden.


Manege Nijmegen Groesbeek Mook Malden LentBinnenbaan

Onze binnenbaan (20 m x 30 m) is direct gelegen aan de stallen en voorzien van een professionele Agterberg bodem. Deze bodem is ook zeer draagkrachtig en stabiel met voldoende veer. Ideaal om in te trainen als het weer even niet mee zit (denk aan regen en strenge vorst).

 

Longeerpaddock

Manege Nijmegen Groesbeek Mook Malden LentTevens beschikken wij over een goed en veilig afgezette, ronde longeerpaddock om uw paard aan de longe te kunnen trainen.


Zadelkamer

De zadelkamer is alleen toegankelijk voor onze pensionklanten. Hierin heeft iedereen een eigen ruime, afsluitbare zadelkast om alles in op te bergen.


Pensionstalling Nijmegen Groesbeek Mook Malden LentPoetsplaats

Op onze ruime spuit- en poetsplaats is ruimte voor twee paarden. Deze plaats ligt centraal tussen de zadelkamer en de stallen.