WOW!!! Wat een geweldige dag vandaag. We zijn met onze grote, elegante 3-jarige merrie Lelouise (Bordeaux x Elouise STER v. Rhodium x Jazz x Burggraaf) naar de Centrale keuring Gelderland van het KWPN in Ermelo geweest. En wat liet zij zich geweldig zien!!! 

In de eerste ronde presenteerde Lelouise zich al super en mocht zij een ronde verder om vervolgens door de jury te worden uitgenodigd voor de Kampioenskeuring samen met 17 andere merries (van de ruim 80 beste merries van Gld). 190713 02

In de Kampioenskeuring eindigde zij op een fantastische 6e plaats!!!

Naast de predicaten STER & PROK is Lelouise nu ook Voorlopig Keur én kreeg zij tevens een uitnodiging voor de NMK (Nationale Merrie Keuring)!!!

WOW WOW WOW, wat ontzettend gaaf! 

Commentaar van de KWPN jury:
Een hoogbenige merrie met veel front. Een chique merrie met een mooi lichaam. Een merrie die een goed bewegingsmechanisme heeft en daarbij ook de bovenlijn goed gebruikt.

Vader is de topvererver Bordeaux (United x Gribaldi x Donnerhall), die zelf op het allerhoogste niveau in de dressuur (internationaal Grand Prix) loopt. Hij was Kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2009 én KWPN Verrichtingskampioen 2009!

Elouise Rhodium Jazz Burggraaf KWPN

 

Moeder Elouise STER (Rhodium x Jazz x Burggraaf x Uppercut) scoorde destijds op de keuring door haar ruime, krachtige en dragende galoppade en liet in draf veel ruimte, kracht en souplesse zien.

Haar volle broer Amaretto liep zeer succesvol in de dressuur en was, voordat hij naar Hongarije verkocht werd, ZZ-Zwaar startgerechtigd.

Elouise geeft haar maat, formaat en kracht door aan al haar nakomelingen!

 

Nairobi Lauriston Burggraaf Uppercut Rigoletto KPWNUit deze bewezen stam lopen al veel paarden op hoog niveau in de dressuur- en springsport zowel Nationaal als Internationaal.

Tevens bracht deze moederlijn o.a. de goedgekeurde hengst Nairobi (v. Lauriston), tophunter in de USA en Pascal, Grandprix dressuur in de USA.