Super trots op onze L'amybell (Grand Galaxy Win x Gribaldi x Havidoff)! 

20 03 13 01bVandaag is ze met mooie punten geslaagd voor de merrietest (EPTM) van het KWPN! Met o.a. een 8 voor de stap én voor de rijbaarheid/bewerkbaarheid. De test begon eind januari met ruim veertig merries, waarvan er uiteindelijk maar 11 dressuur- en 8 springpaarden examen mochten doen!

Daarmee heeft ze ook haar STER predikaat behaald en is ze nu STER, EPTM (DR) & PROK.

Commentaar van de jury:
Goed ontwikkelde, langgelijnde merrie met correct beenwerk. Goede actieve stap, stapt goed over, in draf en galop veel ruimte en techniek en kan mooi schakelen.

Grand Galay Win bron Helgstrand HorsesL'amybell is een dochter van Grand Galaxy win, de kampioen van de Deense hengstenkeuring in 2014 en PSG dressuur, en Beabell KEUR (v Gribaldi).

Beabell bracht ook het internationale Grand Prix dressuur paard Fifty Fifty. Overgrootmoeder Natrabell bracht ook het Grand Prix dressuur paard Vonkenstein, PSG dressuurpaard Zitango en de goedgekeurde hengst en PSG dressuurpaard Travolta's Nieuwmoed.

Een goede stam die al veel sport- en keuringspaarden heeft voortgebracht!

Travolta's Nieuwmoed is óók de vader van het door ons gefokte Grand Prix dressuurpaard Domingo (mv. Chronos).Domingo Travolta Chronos