BEST ZITTENDE MANEGE RUITER VAN NEDERLAND tijdens de finale van de FNRS / KNHS Zitcompetitie cat. 18+ is onze Ineke!!! Suuuper trots op deze geweldige prestatie!

Nadat onze ruiters tijdens de FNRS / KNHS Zitcompetitie Regiofinale in Zwolle dit voorjaar al een super resultaat hadden neergezet door met een 1ste (Ineke), 2de (Marieke) en 5de plaats (Renske) alle drie in de prijzen te vallen, mochten de twee beste ruiters door naar de Kwartfinale in Rosmalen.

Ook op de Kwartfinale presteerden Ineke en Marieke zeer goed. Ineke behaalde een 2de plaats en Marieke een 7de. De beste zes ruiters mochten door naar de Halve Finale tijdens Horse Event gehouden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Gisteren waren de halve finale en finale van de FNRS / KNHS Zitcompetitie tijdens Horse Event. Ineke mocht na de keurig gereden halve finale door naar de finale later die dag.

En na een spannende finale werd Ineke uitgeroepen tot BEST ZITTENDE MANEGE RUITER VAN NEDERLAND in de categorie 18+. Wat een geweldige prestatie van haar!

Meer informatie over de FNRS / KNHS Zitcompetitie klik hier

Best Zittende Manege Ruiter FNRS / KNHS Zitcompetitie 2016