FNRS wedstrijd bij Hippisch Centrum Groesbeek

Op zondag 25 juni organiseert Hippisch Centrum Groesbeek wederom een officiële FNRS wedstrijd. Deze dag is een gezellig meetpunt voor de manege ruiters van beginner tot gevorderd die de FNRS KNHS ruiteropleiding volgen.

Vanaf 10.00 uur ’s ochtends starten de allerkleinsten (7+) om de dag te volgen met de gevorderden. Naast de dressuurproeven rijden een aantal ruiters ook Va proeven. Bij vaardigheid ligt de nadruk op balans, behendigheid en samenwerking met het paard. Iedereen is van harte welkom om op deze wedstrijd te komen kijken. Rond 16.00 u is de laatst start.

In 2016 was Hippisch Centrum Groesbeek de opleider van de bestzittende manege ruiter van Nederland. Op zondag 18 juni jl. behaalde Marieke Lucassen (uit Malden) op de Regiofinale van deze KNHS FNRS Zitcompetitie een prachtige derde plaats en zij mag nu door naar de kwartfinale welke gehouden wordt in september.

Hippisch Centrum Groesbeek onderscheidt zich van andere bedrijven door de deskundige instructie en de progressie die de ruiters in korte tijd boeken. Dit alles met plezier voor ruiter en paard.

Bij Hippisch Centrum Groesbeek kun je terecht voor groeps- & privélessen voor volwassenen, veulenlessen (5 tot 7 jaar), kinderlessen (vanaf 7 jaar) en buitenritten. In de groepslessen ligt het accent op de dressuur, maar ook de basis van het springen komt regelmatig aan bod . Plezier voor paard en ruiter staat hierbij altijd voorop! Als het weer het toelaat, is het mogelijk om onder deskundige begeleiding ook buitenritten te maken.

Hippisch Centrum Groesbeek is aangesloten bij de FNRS en in het bezit van het Veiligheidscertificaat. Alle lessen worden gegeven door gemotiveerde en gediplomeerde instructeurs.

FNRS wedstrijd F-proeven